Cégismertető

A Cordys Capital Ingatlankezelő és Vagyongazdálkodó Kft. a Cordys Holding Zrt. leányvállalataként született újra 2017-ben, hogy a már tőlünk megszokott, kiemelkedő színvonalú szolgáltatást nyújthassunk a régióba érkező új, valamint a már itt tevékenykedő vállalatok számára.

100% Cordys Holding Zrt.

Vállalatunk tulajdonosa a Cordys Holding Zrt, így képesek vagyunk arra, hogy gyors döntéshozatallal reagáljunk a velünk szemben támasztott kihívásokra.

2017-től kezdtük meg a cégcsoport eddigi legnagyobb alapterületű logisztikai központjának építését Szirmabesenyő új Ipari Parkjában. A beruházási terület kiválasztásánál fontos szempont volt, hogy az általunk épített központ könnyen megközelíthető legyen, valamint biztosítsa a további fejlődési lehetőségeket új raktárépületek építéséhez. Így esett a választás a jelenlegi területre, amely gyorsforgalmi úttal kiegészítve közvetlenül érhető el az M30-as autópályáról.

Alapadatok

Terület: 206 740 m2

Beépített terület: 21.567 m2

Csarnokrendszer: vasbeton szerkezet

Hasznos alapterület: 20.500 m2


Belső kialakítás

Belmagasság: 11,00 m

Tárolási magasság: 10,50 m

Raktárterület: 19.000 m2

Raktározási, szociális és irodai funkció: 2.000 m2 beltéri, valamint 800 m2 fedett-nyitott tér

Műszaki paraméterek

A csarnok 6 hajós, vasbeton vázszerkezetű és téglalap alaprajzú. A tartószerkezetet kehelyalapokon nyugvó vasbeton oszlopok, azokon összekötő vasbeton „I” gerendák és „T” szervényű vasbeton tetőszelemenek alkotják. Az emeletre való feljutást 2 db lépcsőház biztosítja, vasbeton szerkezetű lépcsővel. A csarnok külső falazata szendvicspanel szerkezetű, a tető héjazata trapézlemez, kőzetgyapot szigeteléssel és műanyag héjazattal. Az épülethez számos bejárat és vészkijárat, szekcionált ipari kapu és dokkoló egység tartozik.

Ügyfélközpontú szemléletmód

Cégünk folyamatosan igazodik a partnereink, megrendelőink által támasztott követelményekhez, és a lehető legmagasabb színvonalú szolgáltatást nyújtva működik nap mint nap.

Anyavállalatunk és a cégcsoport leányvállalatain keresztül „build to suit” fejlesztésekkel folyamatosan növekszik partnereink száma. Célunk a partnereinkkel való hosszú távú együttműködések kialakítása.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kapcsolatfelvétel